Smib x Mascotte - Mascotte

Smib x Mascotte

Ontdek de limited edition Smib x Mascotte 'Woub Stie Kit’. Een samengestelde collectie met iconische ontwerpen en essentiële tools die onze toewijding aan innovatie en stijl laten zien. Let’s raise the quality of high. De Smib x Mascotte ‘Woub Stie Kit’ is niet zomaar een samenwerking. Het is een toewijding aan cannabis.

De Smib x Mascotte Woub Stie Kit bevat het volgende:

Smib Kube 2.0 Grinder

Ontworpen om cannabis moeiteloos en met stijl te malen. Gemaakt van aluminium en verbonden door krachtige magneten, biedt de Kube 2.0 een perfect gemalen consistentie voor een naadloze rol- en rookervaring. Bovenop staat het Smib logo.

Smib Carrara Tray

De luxe tray is gemaakt van kwartssteen en heeft een moderne, elegante stijl. Met een ergonomisch verantwoord verhoogd platform dat polssteun biedt tijdens het rollen. De tray heeft in de rechterbovenhoek een Krush grinder dockingstation waar de meeste Krush grinders in passen. De sleuf linksboven in de tray is een multifunctioneel docking station waarin je je vloei of telefoon kunt plaatsen. De kanalen rondom het verhoogde rolplatform zijn ontworpen om het verzamelen van wiet gemakkelijk te maken en te helpen bij het vullen van voorgedraaide cones.

Smib Original Combi Pack

Verhoog je smoke ervaring met de Smib x Mascotte vloei. Essentiële tools samengebracht in één pack, zorgvuldig samengesteld voor jouw gemak en plezier.

Mascotte Conical Active Filters

Voeg een vleugje finesse toe aan je cannabiservaring met onze conische active filters. Filters a lot but not your high.

Smoken in stijl? Ontdek de exclusieve kledingcollectie van Smib X Mascotte.

Onze stijlen smelten samen in de F*CK OV Hoodie + Tee, gemaakt van 100% high-quality katoen. Beide hebben het iconische F*CK OV-logo dat naadloos is samengevoegd met de kenmerkende kleuren van Mascotte.