Home pagina

Smib x Mascotte

Ontdek De Smib x Mascotte 'Woub Stie Kit’. Een samengestelde collectie met iconische ontwerpen en essentiële tools die onze toewijding aan innovatie en stijl laten zien. Let’s raise the quality of high.

WAAR VIND JIJ ONS DEZE ZOMER?

MASCOTTE AT THE FESTIVALS 2023

Mascotte en festivals zijn altijd een goede match geweest. Van het hosten van stages tot hangouts: Mascotte doet het. En deze zomer zijn we terug. Verwacht het onverwachte op Wildeburg, vind ons in de moshpit bij Rolling Loud of ga voor de unieke No Art experience.

Mascotte King Size Papers

Experts herkennen onze toewijding. Zij begrijpen dat vloei een cruciaal onderdeel is van hun ervaring en hebben een hekel aan compromissen sluiten. Daarom gebruiken zij consistent onze vloei. En daarom durven wij volmondig te stellen: je herkent een expert als je Mascotte ziet. 

Van original en roze tot ongebleekte vloei: Mascotte maakt het. Voor hen die kwaliteit herkennen, en voor het beste kiezen in alles wat ze doen. Wanneer je kwaliteit herkent, bestaan er geen compromissen.

Heb jij onze king size vloei al geprobeerd? Je vindt ze hier

Filters a lot, but not your high.

Mascotte Active Slim Filters

Mascotte Active Slim Filters filteren met natuurlijke kooldeeltjes van kokosnootschalen al het ongewenste. Dit zorgt voor een pure en krachtige ervaring. Aan beide kanten van de filter zitten hittebestendige keramische dopjes die zorgen voor een optimale trekkracht. Binnenin is koolstof van kokosnootschalen verwerkt, die de scherpe randjes filteren en voor een soepele en pure ervaring zorgen zonder het THC-gehalte te beïnvloeden. 

Nieuwsgierig naar onze active slim filters? Je vindt ze hier.

Instagram
Subscribe to our newsletter