Greenmeister - Mascotte

Greenmeister en Mascotte: Weer een Expert samenwerking

De cannabisconsument leert welke shop het beste bij hem of haar past, waar de beste wiet verkrijgbaar is, waar het serviceniveau het hoogst is en welke voorzieningen er aanwezig zijn. Nu ga je bij Greenmeister ook vinden waar je de beste vloei kunt verkrijgen. Deze samenwerking past perfect in onze missie om de expertroller optimaal te bedienen. Goed nieuws dus voor de bewuste consument die gaat voor kwalitatief en professionaliteit.

Ook Onnick Jessayan van Greenmeister is blij met het partnership met Mascotte. 'Wij vinden het heel mooi dat zo'n sterk en serieus merk als Mascotte de cannabismarkt betreedt. Voor mij is dat weer een teken dat wij met Greenmeister op het juiste spoor zitten. We doen het allebei voor de community. Om cannabis hangt nog te vaak een taboe, dat willen wij doorbreken. Allebei willen we eraan bijdragen dat de kwaliteit in coffeeshopland nog meer omhoog gaat. Waar wij op ons online platform de beste informatie over coffeeshops beschikbaar maken voor iedereen, daar staat Mascotte bekend om het perfecte vloeipapier. We vinden elkaar in kwaliteit.'

Mascotte en Greenmeister gaan samenwerken! De krachtenbundeling voelt voor beide partijen als een logische ontwikkeling. Mascotte is dé expert in King Size vloei en Greenmeister biedt de beste informatie over coffeeshops in Nederland. Met andere woorden: experts die met experts werken. 
De twee premium merken worden ambassadeur van elkaar. Greenmeister, het online platform dat het aanbod van bijna zeshonderd Nederlandse coffeeshops en de kwaliteit daarvan inzichtelijk maakt, laat vanaf nu ook zien bij welke coffeeshop de consument Mascotte-producten kan verkrijgen. Denk aan de diverse soorten King Size vloei (ook de exclusieve edities), tip en filters. Op haar beurt neemt Mascotte Greenmeister mee in haar promotionele activiteiten bij coffeeshops.

Volgens Karel van Wesemael van Mascotte is het een win-winsituatie. 'Wij werken graag samen met experts. Greenmeister is het nummer 1 merk in het overzichtelijk presenteren en evalueren van coffeeshops.' Wil je Greenmeister ontdekken of weten waar je je favoriete Mascotte producten kan vinden? Klik hier.