Amsterdam Genetics

Mascotte en Amsterdam Genetics: passie voor 'high-end' klasse smelt samen

Mascotte en Amsterdam Genetics slaan de handen ineen. De samenwerking heeft geleid tot de ontwikkeling van vier exclusieve vloei-edities (Brown king size & slim size en Original king size & slim size) voor de bewuste roker. Deze vloeitjes, voorzien van een gouden verpakking en een speciaal vervaardigd watermerk, zijn vanaf nu verkrijgbaar, ook via de kanalen van Amsterdam Genetics.

'Je herkent meteen de kwaliteit', zegt Karel van Wesemael van Mascotte. 'Dat past bij ons en dat past bij Amsterdam Genetics. Wij zijn allebei superkwaliteitsmerken die elkaar gaan versterken. Al jaren ontwikkelt Amsterdam Genetics eerste klas cannabiszaden. Onze vloei past daar natuurlijk prima bij. Dankzij onze samenwerking kan de expertroller nu ook bij Amsterdam Genetics terecht voor Mascotte-vloei van de allerhoogste kwaliteit.'

Ook Amsterdam Genetics is opgetogen over de samenwerking met Mascotte. Marlies van Amsterdam Genetics: “Amsterdam Genetics is voor cannabiskenners niet meer weg te denken uit de top van de branche. Mascotte is een vast begrip en een ijzersterk merk dat net als wij zo’n beetje synoniem is voor producten van absolute topkwaliteit. We zijn allebei zonder valse bescheidenheid heel goed in wat we doen: samen kunnen we dat alleen nog maar beter.”

Mascotte en Amsterdam Genetics durven beide ook verandering te brengen, stelt Marlies. “Als die energie samenkomt in een gedeelde filosofie merk je dat tot in de kleinste details – van design en verpakking tot een ultiem soepele gebruikservaring. Het is mooi om te zien wat er gebeurt als je die drive voor ‘high end’ klasse van twee kanten samensmelt. Zulke passie maakt je dapper en vastberaden. Niet volgen, maar leiden dus: dat doet Mascotte al ruim een eeuw met een heerlijk nuchtere, oer-Hollandse eigenwijsheid. Daar voelen we ons helemaal in thuis, dus dan weet je dat je groen goud in handen hebt.”