Service

Hallo, waarmee kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Vloei

Om voor Nederland gebruik te maken van uw retourrecht, kunt u ons retourformulier invullen. Voor België worden retouren afgehandeld door de winkel waar je je aankoop hebt gedaan

Nee, we willen namelijk net zo groen zijn als onze verpakking. Daarom worden er voor onze vloeitjes geen bomen gekapt. Over groen gesproken, we gebruiken 100% natuurlijke Arabische gom en de vloeitjes worden chloorvrij gebleekt.

Ja, voor het plakrandje wordt glutenvrije Arabische gom gebruikt. We willen natuurlijk niet dat jij je zorgen maakt om een allergische reactie.

Een onbezorgde dag is weten dat je genoeg vloeitjes hebt. Dat begrijpen we, daarom hebben we in onze bomvolle 10-Pack, meerdere vloeiboekjes in één verpakking gestopt. Plus 1 gratis van het huis. Dan weet je zeker dat je nooit vloeitjes te kort komt.

Jouw bestelling & garantie

Ben je een Nederlandse consument; om van uw herroepingsrecht gebruik te maken kunt u het online herroepingsformulier invullen.

Indien je het product in België hebt gekocht word retouren afgehandeld door de winkel waar je je aankoop hebt gedaan.

Indien je je product in Nederland hebt gekocht en je zou willen gebruikmaken van je herroepingsrecht, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling gebruikmaken van het herroepingsformulier op onze website. Kijk daarvoor bij Service & Garantie.

Indien je je product in België hebt gekocht, neem dan contact op met de winkel waar je het product gekocht hebt. 

Indien u wilt gebruikmaken van uw herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening. Indien u een bedrag betaald heeft, zal Mascotte dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door u of een vooraf door u aangewezen en aan Mascotte bekendgemaakte vertegenwoordiger. Tijdens de bedenktijd zal u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken, of gebruiken voor zover dat nodig is, om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruikmaakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Mascotte retourneren, conform de door Mascotte verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Wij streven ernaar uw aanvraag binnen 5 werkdagen af te handelen. Dat lukt alleen als alle benodigde gegevens in ons bezit zijn.

Hulzenstoppers

Gebruik speciale hulzentabak. Deze is droger en fijner en belast het mechanisme niet.
Vul het achterste hulzengedeelte, tegen de filter aan, met kruimtabak. Dit voegt beter.
Gebruik NOOIT shag uit de buil; deze is voor het draaien van sjekkies met de hand!
Maak de hulzenstopper na gebruik goed schoon, zodat er geen tabaksresten achterblijven.
Gebruik maximaal 1 gram tabak.
Laat de tabak goed drogen en verwijder grove stukken.

Als je ‘m na gebruik schoonmaakt met een sopje, gaat ‘ie lekker lang mee.

Mascotte garandeert de hoge kwaliteit van haar hulzenstoppers die ontwikkeld zijn op basis van jarenlange ervaring met filterhulzen. Als u opmerkingen heeft over de kwaliteit, dan vernemen wij dit graag van u. Heeft u uw product in Nederland gekocht en mocht binnen 6 maanden na aankoop, bij normaal gebruik, een defect optreden, dan ruilt Mascotte de hulzenstopper kosteloos voor u om. Wij sturen een nieuwe Mascotte Hulzenstopper naar het door u opgegeven adres. Indien u uw product in België heeft gekocht adviseren we u contact op te nemen met het verkooppunt. Zij zullen uw service vragen behandelen.

Indien u u product in Nederland heeft gekocht en om voor deze garantieregeling in aanmerking te komen kunt u het online garantieformulier invullen. Of, als u dat liever wilt, stuurt u de aankoopbon samen met het invulformulier op naar:
Mascotte International
Postbus 535
5600 AM EINDHOVEN

Bewaar uw defecte hulzenstopper totdat uw aanvraag is behandeld; Mascotte kan het betreffende apparaatje bij u opvragen ten behoeve van kwaliteitsonderzoek en/of als bewijsstuk.

Liever niet. Deze tabak is vochtiger en grover. Gebruik tabak speciaal voor filterhulzen, deze is droger en kortgesneden.

HEB JE GEEN ANTWOORD GEVONDEN? VRAAG HET DAN AAN ONZE KLANTENSERVICE!

* verplichte velden

 

MASCOTTE INTERNATIONAL  |  POSTBUS 535, 5600 AM EINDHOVEN  |  040-2113627  |    |  KvK: 17003372  |  BTW: NL002065642B01

Instagram
Facebook