Slowflu by Kevin - Mascotte

Artiesten Kevin, Jonna en ADF Samski brengen in de komende maanden onder de noemer Mascotte Masters hun eigen limited edition vloei uit! De vloei wordt gereleased met een speciale live-sessie op een unieke locatie. Kevin trapt af met zijn Slowflu!

Slowflu is de limited edition van Kevin. Een sterk staaltje wordplay met een knipoog naar zijn bijnaam Slowflow, die hij heeft gekregen omdat de flow van zijn raps zo aangenaam chill is. Uit die bijnaam is ook de slak als beeldmerk van Kevin geboren. De slak kan dan ook niet ontbreken op de vloeiverpakking. Die is te zien tegen het decor van de skyline van een nog ongedefinieerde stad, waardoor het design een grootstedelijk gevoel oproept. Er valt een blauwe gloed overheen, want dat is de favoriete kleur van Kevin. De slogan die daarbij staat is On the Grind. En dat is een toepasselijke verwijzing naar waar Kevin nu staat in zijn carrière. Eind maart won hij nog een Edison Popprijs. Kortom: Kevin is on the grind. 

Het design van de verpakking mag dan compleet nieuw en uniek zijn, de vloei zelf is van de topkwaliteit die Mascotte zo kenmerkt. Voor de Slowflu van Kevin betekent dat een alles-in-één Combi Pack met magneetsluiting, een handig gootje om gemakkelijk op straat je joint in te preppen, 34 zelfdovende en langzaam brandende Original Slim Size vloeitjes van zuiver wit papier. Mét een Top Notch x Mascotte bodyguard en een 6-to-go warning leaf. 34 Mascotte Original Tips van soepel papier maken de inhoud van deze limited edition compleet.

Ga naar Greenmeister voor een shop bij jou in de buurt.

Mascotte Masters on Instagram
Subscribe to our newsletter and stay informed

Wie heeft er niet gerold met de limited editions van Hef, Josylvio en Wally A$M? Whut?! Is dit compleet langs je heengegaan of wil je nog even met weemoed terugkijken? Klik op de link en check hoe wij deze artiesten hebben gevolgd van de start van het maakproces tot de uiteindelijke exclusieve drop. LET OP: al deze producten zijn helaas al lange tijd uitverkocht… (tip: wees er deze keer dus vroeg bij).