Mascotte x Krush Grinder 2.0 Pink

De Krush Grinder 2.0 is de perfecte tool voor het gemakkelijk en stijlvol grinden.

€ 49,95

omschrijving

De Mascotte x Krush grinder heeft een ergonomische, vierkante vorm die prettig in de hand ligt en een stevige grip heeft. Het solide mechanisme en de exact snijdende tandraderen zorgen dat het versnipperen van zelfs dichte toppen moeiteloos gaat. Als extra functionaliteit heeft de Kube onderin een ingebouwd laadplateau, waardoor rollen extra eenvoudig wordt.

De Mascotte x Krush grinder is een geweldig instrument met twee maalstanden, waarmee je zelf in een handomdraai jouw eigen cannabis in de gewenste dichtheid maakt. 

Met regelmatig onderhoud en simpele reiniging houd je de Mascotte x Krush 2.0 jarenlang in onberispelijke staat. Zo nu en dan wat heet water en verdunde ethanol-alcohol is voldoende om jouw grinder er altijd tip top uit te laten zien. 

De solide, strakke en stijlvolle Kube 2.0 stop je zo in je broekzak en neem je overal makkelijk mee naartoe. De afmetingen zijn slechts 55 mm x 55 mm x 34 mm en het gewicht is 170 gram. 

De grinder is verkrijgbaar in een prachtige kleurcombinatie van in basis roze en blauw. Laat zien wie je bent, maal jouw cannabis in stijl met de Mascotte X Krush 2.0.

Afmetingen - 55 mm x 55 mm x 34 mm
Gewicht - 170 gram
Materiaal - 6063 Aluminium
Afwerking - Mat gezandstraald
Coating - Geanodiseerd

specificaties

Meer informatie
Materialen Aluminium