Fraser Paper by Jonna Fraser

Een goed begin is het halve werk: Mascotte Masters is succesvol van start gegaan met Slowflu van Kevin! Alle reden om door te pakken. Daarom kondigt Mascotte met trots de tweede limited edition in de Mascotte Masters-serie aan: Fraser Paper, de exclusieve eigen vloei van niemand minder dan rapper en zanger Jonna Fraser. En dat betekent niet alleen een nieuwe limited edition bij jou in de smart- en coffeeshop maar ook een nieuwe livesessie!

 

Mascotte presenteert met trots Fraser Paper de exclusieve vloei van Jonna Fraser. Deze limited edition is geïnspireerd op ‘Blessed’, de titel van twee van zijn albums en zijn Youtube kanaal. Blessed is ook een woord dat kenmerkend is voor het karakter van Jonna én symbool staat voor de positie die hij inneemt in de muziekwereld. Jonna is een artiest die sereniteit uitstraalt, kalmte en beheersing. Hij is begenadigd, comfortabel in zijn skills en zelfverzekerd. Geen beginner, maar een gevestigde rapper en zanger die dankbaar is voor de weg die hij tot nu toe heeft afgelegd. Die kenmerken zie je terug in het ontwerp van de vloeiverpakking. Het design toont de azuurblauwe hemel met de opkomende zon, die is afgeleid van het logo van Jonna. Het ademt de vibe: alles komt goed als je leeft in liefde en dankbaarheid. Op de voorzijde van de verpakking staat de tekst ‘nature is beautiful’, want de link met Moeder Natuur is sterk aanwezig én binnenin zitten de ongebleekte, natuurlijke Mascotte Brown papers. Fraser Paper dus!

 

Fonkelnieuw design, vertrouwde inhoud. Dat is Fraser Paper in een notendop. Want binnenin deze exclusieve alles-in-één Mascotte Brown Slim Combi vind je de originele vloei en tips van Mascotte waar de expertroller graag mee draait. Maar dan ongebleekt en dus natuurlijk van karakter. De 34 lichtgewicht vloeitjes branden langzaam en zijn zelfdovend. Deze limited edition met magneetsluiting bevat een Top Notch x Mascotte bodyguard en een 6-to-go warning leaf. 34 Mascotte Brown Tips van soepel papier maken de inhoud compleet. Ben jij geïnteresseerd in de exclusieve vloei van Jonna Fraser?

 

Ga naar Greenmeister voor een shop bij jou in de buurt of ga naar onze webshop.

Mascotte Masters on Instagram
Subscribe to our newsletter and stay informed

Wie heeft er niet gerold met de limited editions van Hef, Josylvio en Wally A$M? Whut?! Is dit compleet langs je heengegaan of wil je nog even met weemoed terugkijken? Klik op de link en check hoe wij deze artiesten hebben gevolgd van de start van het maakproces tot de uiteindelijke exclusieve drop. LET OP: al deze producten zijn helaas al lange tijd uitverkocht… (tip: wees er deze keer dus vroeg bij).