Freshvloei by ADF Samski

Wij sluiten onze Mascotte Masters-campagne in stijl af! Rijzende ster ADF Samski verzorgt het slotakkoord: zijn Freshvloei is de derde en laatste limited edition in deze succesvolle serie. De gedroomde finale – en wat voor één. Met een opvallend kleurrijk design en een augmented reality (AR) upgrade, waardoor ADF Samski via een QR-code bij jou in de huiskamer verschijnt, gaat deze Fresh Prince van Noord all-in.

 

Succes om te koesteren, maar voor een finale pak je extra uit. Met die gedachte hebben wij samen met Top Notch nog één keer alles uit de kast gehaald om jullie te verassen. En dat is gelukt. Want hoe vet is het dat ADF Samski straks bij jou in de huiskamer oppopt en een fragment uit zijn nieuwe nummer ‘Gouden Ticket’ ten gehore brengt.

 

Pak de Freshvloei erbij, scan de QR-code op de verpakking met je telefoon en geniet van de performance!

Mascotte Masters on Instagram
Subscribe to our newsletter and stay informed

Wie heeft er niet gerold met de limited editions van Hef, Josylvio en Wally A$M? Whut?! Is dit compleet langs je heengegaan of wil je nog even met weemoed terugkijken? Klik op de link en check hoe wij deze artiesten hebben gevolgd van de start van het maakproces tot de uiteindelijke exclusieve drop. LET OP: al deze producten zijn helaas al lange tijd uitverkocht… (tip: wees er deze keer dus vroeg bij).