Mascotte Break Service

entertainment that lasts a break

Zo’n break kan tegenwoordig best ongezellig zijn, weten wij. Daarom is er nu de Mascotte Break Service. Een service die erop gericht is om de break op verschillende manieren leuker te maken. De service duurt altijd een break lang (5 min).

Maak jij je post waar?

juli 2014

Om ervoor te zorgen dat sjekrollers hun sjekkies dit jaar op Zwarte Cross konden rollen gaf Mascotte gratis Zwarte Cross Arrangementen weg: Voor 3 dagen kaarten, tent, campingplaats en festivalmunten.

Met de actie: Maak Jij Je Post Waar? riep Mascotte alle sjekrollers op om op Facebook te posten wat ze voor dit arrangement over hadden. Dat moest natuurlijk wel gedurfd zijn, want houd je van stuntfestival Zwarte Cross, dan moet je wel lef hebben. Sjekrollers die niet aan de actie meededen, werden op verschillende plekken tijdens hun break ge-entertaint met een update van de waargemaakte posts. Zo zagen ze bijvoorbeeld hoe Niek zich liet aanvallen door een politiehond. Dat is nog eens fijn van je break genieten.

Mascotte Dampkring

juli 2014

In de Mascotte Dampkring, een niet-te-missen arena op het festivalterrein, konden sjekrollers dit jaar op Zwarte Cross nogal relaxed hun sjekkie rollen. Tijdens het rollen konden ze niet alleen bijkomen in de fijne hangnetten waarmee de Dampkring bekleed was, ze werden tijdens hun break natuurlijk ook ge-entertaint door talloze (te) gekke acts. Zo maakte Mascotte van het rollen op Zwarte Cross dit jaar weer een belevenis. En er bleef tot diep in de nacht damp hangen boven de kring...

Om die saaie break wat spannender te maken kun je The Game That Lasts a Break spelen. Makkelijk met je 'vrije hand' te besturen. Deze mobiele game duurt een break lang (5 min.). Daarna stopt de game. Tijdens de game bevind je je met je sjekkie in een ruimte waar niét gerookt mag worden. Daarom word je achterna gezeten.

Download ‘m gratis in de Google Play of App Store.

Mascotte Break Service Screenshots Mascotte Break Service Screenshots

Mascotte Break Service verrast Zwarte Cross bezoekers

juli 2013

Onlangs introduceerde Mascotte de nieuwe campagne: Mascotte Break Service. Een service die je een break lang (5 min.) vermaakt en zo die saaie break weer wat leuker maakt. De Break Service stond dit keer tot je dienst op Zwarte Cross, waar veel Mascotte gebruikers hun sjekkies rollen. Toen zij op de speciale Mascotte bankjes neerstreken om te genieten van een break, werden ze overvallen door de service, die ditmaal verraste met leuke acts. Zodra hun break ten einde was, stopte ook de Break Service. Elk uur weer.

Mascotte warmt de winter op

maart 2013

Het is de afgelopen winter nogal koud geweest in ons land. Niet fijn voor Mascotte gebruikers, want met bibberende handen rol je nou eenmaal niet zo lekker. Hoogste tijd voor Mascotte om de winter voor haar gebruikers op te warmen. Daarom ontwikkelden we een abri die, zodra 'ie geactiveerd werd, een break lang warmte verspreidde. Zo veranderde een doodgewone abri op straat in de kou ineens in een fijne, warme plek om te genieten van een break.

De abri is de eerste uiting binnen de nieuwe Mascotte Break Service Campagne. De service -speciaal voor Mascotte gebruikers- is erop gericht om de break op verschillende manieren weer aangenaam te maken.

Verwarmbare Abri
Leeftijd- en cookiecheck

Deze webpagina maakt gebruik van cookies.


Privacy Policy